logo vethotools

Scheepvaart

 

Ms. Compari

Ms. Compari

Roest blijft altijd een vijand van menig schipper. Het is belangrijk om hier zo snel mogelijk bij te zijn om uitbreiding te voorkomen. Als de roest niet 100% verwijderd word, zal het altijd terugkeren. Stralen is de enigste adequate methode om roest effectief te decaperen. De MS. Compari is gebouwd in 1998 maakt gebruik van de Ibix om roest tegen te gaan en het schip netjes te houden.
Ms. Taro

Ms. Taro

De Ms. Taro is een relatief jong schip gebouwd in 2002. Voor effectief onderhoud word het IBIX® systeem gebouwd. Ook al kan er verf en roest met naaldenbikhamers en schuurschijven verwijderd worden. Als het roest niet 100% verwijderd is, zal het altijd binnen enkele jaren terugkomen. Met het IBIX® systeem word het roest effectief verwijderd en de reinheidsgraag SA 2 1/2 bereikt. Op deze ondergrond geven verffabrikant garantie voor soms meer als 10 jaar.
Ms. Presagio

Ms. Presagio

De Ms. Presagio is een jong schip van 2016. Bij dit schip is het niet nodig om het volledige gangboord en de den te stralen. Wel kan er door beschadigingen etc. plaatselijk roestvorming ontstaan. Om het uitbreiden van deze roestvorming tegen te gaan word met de Iibx 9 spotrepair uitgevoerd. Dankzij volledige verwijdering van roest is en nauwkeurige conservering nadien blijft het schip in topconditie!

Nieuws

Luchtgommen in opmars

Steeds meer schrijnwerkers ontdekken het luchtgommen. Met deze techniek ontdoe je allerhande oppervlakken op een veilige en efficiënte manier van vuil en oude afwerkingslagen. Het is bijzonder geschikt voor het reinigen en renoveren van hout en kan een mooie extra dienstverlening zijn.

Lees verder

Aanvraag demonstratie


Invalid Input

Selecteer eerst een datum en vervolgens een tijd

Neem contact op

Vethotools
Contactpersoon: Thomas Verbist
Topmolen 91
1840 Londerzeel
T: 0489 05 89 89
T: 052 89 55 05