logo vethotools

Gevelreiniging

 

Zoo Antwerpen

Zoo Antwerpen

De Zoo Antwerpen is gebouwd in 1843 en daarmee het oudste dierentuin van België. Met gemiddeld 1 miljoen bezoekers per jaar is Zoo Antwerpen het best bezochte dierentuin van België. Begin 2016 is de reiniging uitgevoerd van dit monumentale pand. Traditionele methoden zoals zandstralen en hogedrukreinigen zijn niet toegestaan. De Verbeek Group in Antwerpen heeft dit project gereinigd met het Helix 25 wervelstraalsysteem. Hiermee is het natuursteen en de vele betonnen ornamenten gereinigd zonder beschadiging van de ondergrond. Naast het reinigen zijn ook de betonherstellingen door Verbeek uitgevoerd.

Klik hier voor meer afbeeldingen van het project.
Renotec met Helix® systeem

Renotec met Helix® systeem

Voor het reinigen van gevels en steenachtige ornamenten gebruikt Renotec het HELIX® wervelstraalsysteem en het IBIX® systeem. Met het Helix® wervelrotatiesysteem is Renotec in staat om effectief te reinigen zonder de nadelige effecten van zandstralen. Hiervoor maakt Renotec gebruik van aangepaste granulaten. Kijk voor meer informatie op www.renotec.be
De Bachte-Maria-Leerne

De Bachte-Maria-Leerne

De Bachte-Maria-Leerne in Deinze is door Buijs Project in Hoogerheide gereinigd met de IBIX® 25 straalketel. Het kerkgebouw reinigen zonder daarbij de oude uitstraling te verliezen was één van de wensen. De keuze is gemaakt voor de IBIX® 25 H2O, omdat met behulp van het watersysteem en de juiste straalmiddelen de gevelsteen gereinigd kan worden zonder daarbij de patinalaag te verwijderen.
Fortunia Antwerpen

Fortunia Antwerpen

Fortunia Antwerpen reinigen natuursteen en gevelwerk | Deurne reinigen monumentaal pand

Nieuws

Luchtgommen in opmars

Steeds meer schrijnwerkers ontdekken het luchtgommen. Met deze techniek ontdoe je allerhande oppervlakken op een veilige en efficiënte manier van vuil en oude afwerkingslagen. Het is bijzonder geschikt voor het reinigen en renoveren van hout en kan een mooie extra dienstverlening zijn.

Lees verder

Aanvraag demonstratie


Invalid Input

Selecteer eerst een datum en vervolgens een tijd

Neem contact op

Vethotools
Contactpersoon: Thomas Verbist
Topmolen 91
1840 Londerzeel
T: 0489 05 89 89
T: 052 89 55 05