logo vethotools

Graffiti verwijderen

 

Gemeente Brugge

Gemeente Brugge

Ook in de gemeente Brugge word veelvuldig graffiti gespoten. De gemeente Brugge beschikt over een eigen graffiti-verwijderingsteam waar gedupeerde burgers en bedrijven gratis een beroep op mogen doen. het IBIX® 9 systeem is een vast onderdeel van de manieren waarop de Gemeente Brugge graffiti verwijderd.
NMBS Belgian Rail

NMBS Belgian Rail

Graffiti is een groot probleem voor de NMBS. In 2010 koste dit nog 1,1 miljoen euro voor het verwijderen van 42.000 m². Kosten 2014 zijn al 2,5 miljoen en in 2015 al 2,8 miljoen euro voor het verwijderen van 105.400 m². Met name graffiti op treinstellen, gebouwen en viaducten is een groeiend probleem. Voor het verwijderen van graffiti gebruik NMBS ook het IBIX® systeem. Met het IBIX® systeem kan met behulp van soda effectief graffiti verwijderd worden van treinstellen zonder beschadiging van de onderliggende verflagen. Ook het verwijderen van graffiti van steenachtige ondergronden is zeer effectief en volledig ecologisch.
Fortron

Fortron

Fortron is onderdeel van Vebego die actief is in België, Nederland, Duitsland en Zwitserland. Fortron is belast met het onderhoud van veel Trein-stations. In bijna alle gevallen is het onmogelijk om bij het perron of langs het spoor met een auto te komen. Voor Fortron hebben wij een frame ontwikkeld zodat zij in één keer met het gehele systeem inclusief het mobiele watersysteem ter plaatse de werkzaamheden uit kan voeren. Dankzij het opgebouwde watersysteem kan er indien gewenst ook stofvrij gewerkt worden.
Stad Ronse

Stad Ronse

De stad Ronse heeft een rijk textielverleden, architecturale pareltjes van eind 19de en begin 20ste eeuw en zijn romaanse crypte. De voormalige textielindustrie met de Villa Portois en fabrieksteegjes vormen helaas ook een aanleiding om graffiti te spuiten. Belangrijk hierin is dat het graffiti verwijderd word met behoud van de ondergrond. De stad Ronse gebruikt hiervoor het IBIX® systeem.

Nieuws

Luchtgommen in opmars

Steeds meer schrijnwerkers ontdekken het luchtgommen. Met deze techniek ontdoe je allerhande oppervlakken op een veilige en efficiënte manier van vuil en oude afwerkingslagen. Het is bijzonder geschikt voor het reinigen en renoveren van hout en kan een mooie extra dienstverlening zijn.

Lees verder

Aanvraag demonstratie


Invalid Input

Selecteer eerst een datum en vervolgens een tijd

Neem contact op

Vethotools
Contactpersoon: Thomas Verbist
Topmolen 91
1840 Londerzeel
T: 0489 05 89 89
T: 052 89 55 05