logo vethotools

Hout en meubels

 

Gom-Magie

Gom-Magie

Gom-Magie is voornamelijk gespecialiseerd en ook het blancheren-decaperen-afbeitsen van meubelen en allerlei andere houten binnenhuisvoorwerpen zoals deuren, parket, trappen,... met behulp van de techniek van luchtgommen. Met de combinatie van een Ibix 25 en GMA Garnet 200 mesh worden door Gom-Magie schitterende resultaten geboekt. Ook het stralen van trappen behoort tot de specialiteiten van Gom-Magie. Degelijke trappen die vervaardigd van bijv. eiken, krijgen op deze manier een 2e leven. Kijk voor meer informatie op www.gom-magie.be.
Air Gum

Air Gum

Air Gum is een luchtgom-bedrijf met de nodige ervaring in het reinigen van hout. Niet alleen meubels, maar ook trappen en keukens worden zonder beschadiging door het luchtgommen gereinigd. Met de IBIX 25p HD is Air Gum in staat om zowel kleinere als grote objecten te reinigen. Ook het reinigen van parket is één van de specialiteiten van Air Gum. Kijk voor meer informatie op www.airgumcleaning.be.

Schrijnwerkerij Maikel

Schrijnwerkerij Maikel

Schrijnwerkerij Maikel heeft zich gespecialiseerd om hout te stralen zowel meubels, trappen, keukens en gevelbekleding. Dankzij het gebruik van GMA Garnet 120 en 200 mesh is Schrijnwerkerij Maikel in staat om de meest voorkomende houtsoorten zonder beschadiging te decaperen. Dankzij een uitgedacht systeem met mobiele ventilatoren kan er ook in bewoonde huizen prima gestraald worden zonder overlast. Kijk voor meer informatie op www.schrijnwerker-maikel.be

Nieuws

Luchtgommen in opmars

Steeds meer schrijnwerkers ontdekken het luchtgommen. Met deze techniek ontdoe je allerhande oppervlakken op een veilige en efficiënte manier van vuil en oude afwerkingslagen. Het is bijzonder geschikt voor het reinigen en renoveren van hout en kan een mooie extra dienstverlening zijn.

Lees verder

Aanvraag demonstratie


Invalid Input

Selecteer eerst een datum en vervolgens een tijd

Neem contact op

Vethotools
Contactpersoon: Thomas Verbist
Topmolen 91
1840 Londerzeel
T: 0489 05 89 89
T: 052 89 55 05